Potkejte se s námi 14. září na akci Zahrada ve městě

(23. 8. 2019) Najdete nás se stánkem MČ Praha 10 v sobotu 14. září 2019 od 9:00 do 14:00 na akci Zahrada ve městě. Přijďte se dozvědět informace ke strategickému plánu, jak se vyvíjí a co nás ještě čeká.

Zahradní město se již poosmé promění na „Zahradu ve městě“. Komunitní akci určenou pro všechny obyvatele Zahradního Města, především pak pro rodiny s dětmi, každoročně pořádá Klub K2 za podpory MČ Praha 10 a Magistrátu hl. města Prahy.

Tento podzimní jarmark se bude konat na trhu Slunečnice v Jabloňové ulici, před Rodinným centrem K2, které v rámci akce oslaví desetileté výročí svého působení na Zahradním Městě. Děti se mohou těšit na řadu dílniček a soutěží včele s oblíbenou Šikulovou dílnou, Centrum pro rodinu Point 50+ o. p. s. si pro účastníky připravuje tvorbu dekorace z čerstvých květin. Na jarmark dále přijede ekocentrum Nyctalus s živými netopýry a divadlo Orfeus s Pohádkou z dračí sluje. Každý si bude moci zacvičit jógu nebo se projít po Zahradním Městě s průvodcem z Prahy neznámé.

Více informací o akci sledujte zde.