Strategie tour Malešice

Praha 10 vás zve na jedinečnou informační a diskusní akci s názvem Strategie tour. Přijďte za námi do informačního kontejneru městské části Praha 10.

Akce proběhne v termínu od 7. do 17. října 2024 u zastávky Plaňanská. Cílem akce je přiblížit občanům činnost místního úřadu, představit hlavní projekty městské části, seznámit s dalším směřováním městské části a zároveň posbírat podněty a nápady od veřejnosti, které mohou pomoci v dalším rozvoji a zlepšování života v Praze 10.

Informační kontejner bude pro veřejnost otevřen každý všední den v odpoledních hodinách, a to od 13:00 do 18:00 a vždy od 15:00 do 18:00 se bude věnovat specifickému tématu podle gescí a odborů městské části. Návštěvníci tak budou mít možnost setkat se přímo s odpovědnými zástupci jednotlivých odborů a dozvědět se více o konkrétních oblastech činnosti úřadu, které je zajímají.

Na místě budou k dispozici projektové karty s detailními informacemi o klíčových projektech Prahy 10, ze kterých se dozvíte vše podstatné o plánech a aktuálním stavu realizace jednotlivých projektů. Veškeré projekty jsou k dispozici zde.

Výjimečnou součástí letošní Strategie tour bude tematická diskuse k návrhu na vznik zahradní restaurace s vyhlídkovou věží v Malešicích. Tato diskuse se uskuteční dne 15. října 2024 od 15:00 v informačním kontejneru a zúčastní se jí také představitelé politického vedení Prahy 10. Budete mít možnost nejen získat bližší informace o tomto projektu, ale také se přímo zeptat na vše, co je zajímá.

Strategie tour však tímto nekončí, postupně se podívá do všech čtvrtí Desítky. Již nyní úřad plánuje její pokračování na jaře roku 2025.

PROGRAM STRATEGIE TOUR

po 7. 10. – Slavnostní zahájení, oblast urbanistického rozvoje Desítky

út 8. 10. – Problematika životního prostředí

st 9. 10. – Oblast školství a kultury, péče o památky, rozpočet městské části

čt 10. 10. – Sociální služby a podpora obyvatel

pá 11. 10. – Kultura a sport na Desítce, péče o památky

po 14. 10. – Doprava, životní prostředí, oblast urbanistického rozvoje Desítky

út 15. 10. – Životní prostředí, oblast urbanistického rozvoje Desítky. Speciální setkání k záměru zahradní restaurace s vyhlídkovou věží v Malešickém parku

st 16. 10. – Bezpečnost a nakládání s majetkem

čt 17. 10. – Sociální oblast a školství, rozpočet městské části

Těšíme se na vás!!!

Fotoreportáž