Zajímá vás lokalita Trojmezí?

Pokud vám na této oblasti záleží a rádi sem chodíte na procházky, tak máte jedinečnou příležitost zapojit se budoucí podoby Trojmezí.

Odborný tým Institutu plánování a rozvoje hl. m. Prahy v současnosti mapuje cenné přírodní hodnoty území i jeho využívání návštěvníky. Na červen 2022 pro vás připravili několik možností, jak se do přípravy aktivně zapojit.

V týdnu od 13. do 19. června se můžete zapojit i vy. Na několika místech najdete plánovací stan Institutu plánování a rozvoje hl. m. Prahy, kde vám budou zodpovězeny vaše dotazy, společně vytvoříte tzv. pocitovou mapu hodnotných, oblíbených, ale třeba i nebezpečných míst. Tým odborníků vám bude naslouchat a zaznamenávat vaše představy o budoucí podobě území. Získané podněty budou sloužit týmu krajinářských architektů jako podklad pro zpracování návrhu studie. 

Přesné časy a místa najdete v přiložené mapce.

Ve středu 15. a v neděli 19. června můžete také vyrazit na komentované procházky do nitra Trojmezí. Ve středu budete mít možnost vyrazit s odborníky kolem meandrů Botiče a v neděli prozkoumat ve zplaněném sadu ukázky městské divočiny.

Nemůžete, nestíháte, máte alergii? Do plánování budoucí podoby Trojmezí se budete moci zapojit od 13. června i online na webu www.iprpraha.cz/trojmezi. Do 26. června zde můžete vytvořit vlastní pocitovou mapu a říci nám, jak vnímáte současnou podobu Trojmezí a jakou byste si ji do budoucna představovali.

Těšíme se na vás!!!

Plánovací stan v Záběhlicích – 13. a 14. června

Druhou etapu připomínkování naleznete zde.